Företaget

High Tech Welding Team AB är ett privatägt utbildningsföretag som sedan starten 1995 bedriver yrkesutbildning inom olika områden, till största delen utbildning inom området svetsteknik. Men de nya kraven på kvalitetssystem och ursprungsmärkning på många byggprodukter och bärande stålkonstruktioner så ligger mycket av vårt fokus för närvarande på att hjälpa företag med SS-EN 1090 och SS-EN ISO 3834 för att dessa skall kunna fortsätta i framtiden med det de är specialiserdae på. 
​​​​​​​
Som utbildade IWT och ett stark nätverk inom svetsning så har vi ett bra sammarbete med ett flertal olika företag, personer och kompetenser som vi kan hjälpa till med vid olika konsuluppdrag i allt från svetsrådgivning, projektledning ner till utbildning både teoretiskt och praktiskt. Vi vistas gärna ute hos kunden men har även våra egna utbildningslokaler för utbildning och certifiering

Verksamhetsort är Arvika.

Våra kunder har varit eller är allt från arbetsförmedlingar, länsarbetsnämnder, privata företag till enskilda privatpersoner.

Vi sammarbetar bl.a med KIWA, TRK och AFRY vid tredjepartsgodkänd provning såsom certifiering och kvalificering mot 3834. EO stål och Österbergs gällande material och verktyg, och Nordisk Svetscertifiering AB vid olika kosulttjänster inom svets och utbildning.

I samarbete med tredjeparts kontrollföretag genomför vi certifieringar enligt EU:s regler för certifiering av svetspersonal SS-EN ISO 9606 och lödarprövningar enligt ISO13585

Certifiering enligt dessa normer ger behörighet att utföra kvalificerat svetsarbete i de flesta Internationella länder.

Vi tillämpar individuellt anpassade studieplaner där kursmålet fastställs i ett mycket tidigt skede.

Hör av dig!


Utbildningsansvarig
Mikael Björkholtz

Mobil +4657013210       
E-post mikael@htwt.se


HIGH TECH WELDING TEAM AB

Verkstadsgatan 9
671 34 Arvika
Hitta hit

Telefon vxl/kontor
+46 570 132 10
E-post info@htwt.se